MQC-109 | Laboratóriumi malom
2019-03-20
MQA-205D | Digitális Valorigráf
2019-03-20

A készülék szabályozott viszonyok között a minta dagasztással szembeni ellenállását, és annak időbeli változását méri, és diagramon rögzíti. Az általunk fejlesztett – gyártott eszköz igazodik az Európai Unió szabványaihoz, előírásaihoz.

A gyakorlott, kézzel dagasztó pékek általában már a tészta viselkedéséből jól meg tudják határozni a késztermék minőségét. Ezen eszköz képes az említett szubjektív tapasztalat részleteinek objektív számszerűsítésére, több mint fél évszázados múlttal bevált gabonaminősítő laboratóriumi kellék.

Bár elsősorban lisztek minősítésére, vízfelvevő képesség, sütőipari érték, és egyéb a tésztavizsgálatra készült, de célszerűen alkalmazható különféle gyurmák, pépek, paszták rheológiai vizsgálatára is.

Használható a legkülönbözőbb iparágakban, mint pl. kozmetikai ipar, kerámiaipar. Célszerűen alkalmazható pl. valamilyen pépszerű keverék töltő-, illetve adalékanyag szükségletének beállításához adott jellemző elérése céljából.