MSZS-1 | Szabványos szitasorozat, és a használathoz szükséges szitaház
2019-03-21
MGYSZA-1 | Gyógyszertári szekrény Akasztható
2019-03-21

Alkalmas mint aszeptikus kamra, gyógyszertári készítmények csíraszegény térben történő mérésére, keverésére, csomagolására.

A plexi ajtó felfelé nyitható. A nyíláson át lehet a kamrába helyezni a szükséges anyagokat és eszközöket, ( például mérleg, mérőedények, tégelyek, spatula, kanál stb.,) majd visszahajtva a két forgató gombbal rögzíthető. A kamra tisztítása könnyen elvégezhető, szintén a plexi ajtó felhajtása után.

A kamra elején két kör alakú munkanyílás található, melyekre belül rugalmas szorítású mandzsetták illeszkednek a dolgozó csuklójára. A kamra döntött előlapján a nagyméretű plexi ajtó teszi lehetővé, hogy a dolgozónak jó rálátása legyen munkaterületére.

A kamra hátsó falán polc található, amelyekre tégelyek, üvegek, munkaeszközök helyezhetők. A kamra hátfalán külön furatot helyeztünk, az elektronikus mérleg tápvezetékének bevezetésére.

 

A kamra felső részén belül két fényforrás van, egy germicid 11W-os csíraölő fénycső, és a belső tér megvilágítását szolgáló fénycső. Kívül jobb felül található a fényforrások kapcsolója.

Figyelem!

Mivel a fénycsövek 230V-osak, ezért a cseréjük csak a hálózati csatlakozó kihúzása után végezhető el.

A megfelelő csírabiztos használathoz a használat előkészítése, és a készülék használat képzett személyt igényel.